nlc.hu
Sztárok
Emlékszel BB Linyára? Mutatjuk, hogy néz ki most!

Emlékszel BB Linyára? Mutatjuk, hogy néz ki most!

Ma este Linya és Csabi, valamint Böbe és Ági küzdhetnek meg az akár 300 milliós álomnyereményért. Felismered Linyát? A most 42 éves rendezvényszervező 2003-ban 118 napot töltött a Big Brother-házban, ahol végül második helyen végzett.

Már sokszor szóba került, hogy a valóságshow-szereplők nagy része a műsor után még pár hétig, hónapig megél a bent szerzett hírnévből, azonban a legtöbben eltűnnek egy idő után. Így történt ez a Big Brother második szériájának ezüstérmesével is, akit BB Linya néven ismert meg az ország. Nos, kiderült, hogy még mindig Linyának becézik, az élete viszont sokat változott a műsor óta. Ma este a Piramisban láthatjuk viszont. 

Linya egyébként visszatért az eredeti szakmájához: néptáncot oktat egy társulatban, így találkoztak a játékostársával, akivel ma látható lesz a játékban. Emellett pedig rendezvényszervező, és mint láthatjuk, egészen másképp néz ki, mint 15 évvel ezelőtt. 

Mutatjuk, hogy nézett ki, amikor beköltözött a Big Brother-házba:

A második szériát egyébként BB Zsófi, azaz Tóth Zsófi nyerte, aki ekkor mindössze 22 éves volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top