Sztárok

Kiss Ramónát letörölték az Instagramról

Valószínűleg hackerek feltörték, és törölték a teljes profilját, így a pótolhatatlan képek és videók mellett a teljes követői táborát is elveszítette. Ugyanígy járt Tápai Szabina is.

Valaki törölte Kiss Ramóna Instagram-profilját, és ezzel nemcsak az összes eddig feltöltött fotója és videója tűnt el a műsorvezetőnek, de elvesztette értékes, 160 ezres követőtáborát is.

Kiss Ramóna azt írja az új profilján, hogy tegnap délután szeretett volna posztolni, amikor többszöri próbálkozás után kidobta a rendszer.

Mivel biztos voltam a jelszavamban, így tudtam, hogy nagy a baj. Egyik percről a másikra tudatosult bennem, hogy feltörték a profilomat, és mindent töröltek.

A Borsnak Kiss Ramóna azt mondta, nagyon fájó, hogy olyan fotói is eltűntek, amelyeket már nem tud pótolni. Másrészt az általa felépített oldal hosszú évek kemény munkája, amit most kitöröltek az életéből.

Egy nappal korábban egyébként Tápai Szabinával történt kísértetiesen hasonló eset, neki is törölték a teljes Instagram-profilját. Most ő is kénytelen egy új profillal ismét felépíteni a követői táborát.

A pótolhatatlan fotók és videók mellett a celebeknek anyagilag is komoly veszteséget jelenthet, ha hackerek törlik a profiljukat, az 50-100 ezer követő ugyanis kereskedelmileg is értékes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top