nlc.hu
Sztárok
Sándor György boldog a 20 évvel fiatalabb feleségével

Sándor György boldog a 20 évvel fiatalabb feleségével

Nem hitte volna, hogy az élet tartogat még egy szerelmet neki. Sándor György boldogan mesél a házasságáról a nála húsz évvel fiatalabb Judittal.

Sándor György boldog, mert megkapta élete legnagyobb ajándékát, na nem most, a nyolcvanadik születésnapjára, hanem tíz évvel ezelőtt, amikor megismerte Juditot. 

„Hívő keresztényként nehezen éltem meg, hogy a feleségem mellett egy másik nőt szeretek, de nem volt erőm elengedni őt” – mesélte a BEST magazinnak a humorista, aki nem gondolta, hogy hetvenévesen még létezik szerelem, pláne szerelem első látásra. Az otthoni helyzet miatt azonban ez a szerelem lassan indult. 

Sándor György és a felesége, Judit néhány hét különbséggel ünnepelik a születésnapjukat Fotó: Smag/Szabó Lilla

Végül néhány éve összeházasodott Sándor György és Judit, és bár egy ideig nagyon féltették a személyes terüket, a megszokott életüket, nagyon jól működnek együtt. 

„Örökké hálás leszek neki, mert volt olyan bátor, hogy hozzám jött feleségül, és a mai napig mondogatja, hogy szeret és boldog velem. Ki érti ezt?!” – fejezte be viccelődve a humorista, aki a szüleiről, az első házasságáról és a mostani életéről is mesélt a Bestnek. 

A Bestnek Sándor György mesélt az életéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top