nlc.hu
Sztárok
Berki Krisztián sárga fecskébe rejtette húsvéti tojásait

Berki Krisztián sárga fecskébe rejtette húsvéti tojásait

Aki csak tehette, pihenéssel töltötte a hosszú hétvégét. Így tett Berki Krisztián is, aki a nagy lazulásban majdnem többet mutatott magából, mint szeretett volna.

Olyat nyaralt Berki Krisztián, hogy az instagram-feedje adja a másikat. Berki és párja, Katona Renáta egy sokcsillagos siófoki wellnesszhotelben vészelték át a hosszú hétvégét, és olyan alapossággal dokumentálták a kiruccanást, mintha legalábbis egy új népcsoportot fedeztek volna fel az Amazonas őserdőiben.

Boldog ugrálás az ágyon, húsvéti vacsora, húsvéti reggeli, húsvéti desszert – mind-mind külön posztot érdemelt. Berki még a masszőrrel is nyomott egy szelfit, biztos, ami biztos. Két ilyen kör között a műsorvezető volt focicsapata, a Siófok NB2-es meccsét is megnézte, de sajnos kikaptak a Békéscsabától. (Ha tippelnünk kéne: egymillió néző előtt.)

De a hétvége legkeményebb fotója mindenképp a szaunában kiterített Berki, aki csak egy fecske takar, és a néző lelke mélyére hatoló tekintettel magyarázza a száraz, meleg levegő jótékony hatásait.

Nekünk kelleni fog egy kis idő, amíg kiheverjük ezt a képet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top