Sztárok

Adományozott az Ide süss! celebgyőztese

Ganxsta Zolee, Köllő Babett, Varga Győző, Molnár Andi, Cinthya Dictator, Risztov Éva, Gáspár Győző és Sütő Enikő a Viasat3 gasztroreality műsorában beálltak a konyhába, és sütöttek. Az Ide süss! celebgyőztese végül Molnár Andi lett, 500 ezer forintos nyereményét az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának ajánlotta fel.

Az Ide süss! adásaiban az ország legjobb amatőr cukrászai mellett most a celebek is megküzdöttek egymással. A győztes a zsűri elismerése mellett 500 ezer forint nyereménnyel gazdagodott, melyet jótékony célra, az általa kiválasztott alapítványnak ajánlott fel.

Fotó: Viasat3/Labancz Viktória

A kezdeti nehézségeket áthidalva kisebb-nagyobb sikerrel mindenki ügyesen vette az akadályokat, Ganxsta Zolee és Győző pedig mindenki nagy meglepetésére a konyhában is remekelt. A celebek két fordulóban mutathatták meg, hogy miként állják meg a helyüket a konyhában. Az első körben a Las Vegas-i pizzavébén is jól szereplő Szabi, a pék receptjét kellett elkészíteniük, amit a zsűri vak kóstolással véleményezett. A második körben pedig egy általuk választott süteményt készítettek el a versenyzők. A celebadás győztese, Molnár Andi kissé félve, de annál nagyobb lelkesedéssel vágott bele a sütésbe, elszántságának pedig meg is lett az eredménye, ő nyerte a versenyt. 

Nem vagyok egy óriási konyhatündér, az egyszerű és nagyszerű ételek elkészítésére vagyok kapacitálható. Viszont annál jobban szeretem a hasam, édesszájú vagyok, de igyekszem egészségtudatosan étkezni. Ha nem kényszerből kell sütni főzni, akkor nagyon élvezem, pl. társasággal. A kupit nem nagyon bírom a konyhában, talán ezért is szeretem, ha nem bonyolult a recept. A műsorban féltem, hogy fel fogok sülni, de bíztam magamban, hogy legalább azt is jókedvűen fogom megtenni, próba cseresznye

– mesélte Molnár Andi a műsorról.

Fotó: Viasat3/Labancz Viktória

A celebek után újra az amatőr cukrászoké a főszerep, az Ide süss! minden hétköznap 20 órától látható a Viasat3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top