Sztárok

Meglopták Majkát a reptéren

Majka éppen az Aréna koncertjét piheni ki a csapattal Amerikában, ami felejthetetlen élmény lenne, ha nem ugyanazt a ruhát kellene 4. napja hordania.

Majka és Curtis Aréna koncertje hihetetlenül sikeres volt, a fanatikusok áradoztak a profi előadásról és a fantasztikus hangulatról. A két rapper sokat készült a fellépésre, ami elég sok idejüket elvette, ezért Majkáék úgy döntöttek, együtt pihenik ki a fáradalmakat. Amerikába indultak, de sajnos a zenész bőröndjének már a reptéren nyoma veszett, így négy napja ugyanazt a zoknit kényszerült felvenni. 

„Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen széppé tettétek az itt létem! A bőröndöm tele minden személyes dologgal, és számomra felbecsülhetetlen értékű tárgyakkal teljesen eltűnt!! 4.napja nincs meg. Eljöttem bevásárolni, mert a negyedik 4. nap ugyanabban a zokniban már nem olyan vicces! Értetek hozzá, hogy legyen egy nyaralás felejthetetlen!! Köszi” – írta a közösségi oldalán Majka, aki a koncertszervezés mellett forgatott is, hiszen kiderült, hogy Tillával ők vezetik majd a Bezár a bazár! című vetélkedőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top