Sztárok

Csobot Adél nem fog ingázni a Nagy duett miatt

Egyedül kell megoldania a következő majd’ két hónapot Csobot Adélnak, amíg Istenes Bence a Survivort forgatja. Terhesen és egy kétéves kisfiúval fel van adva a lecke.

Mint korábban megírtuk, ismét elvállalta a Survivort Istenes Bence, így két hét múlva két hosszú hónapra elhagyja várandós feleségét, és a dzsungelbe költözik. Pont akkor, mikor Csobot Adél számára elkezdődik a Nagy duett. A fiatal család élete tehát alaposan felbolydul, de Adél biztos benne, hogy minden rendben lesz.

„A verseny ideje alatt itthon leszek, ez csak így kivitelezhető. Most csak a Nagy duettre koncentrálok, hogy [Rózsa] Gyurival minél előbb megtaláljuk a közös hangot, jó dalokban bizonyíthassunk, szórakoztassuk a nézőket. Nyilván a verseny alatt nagyon sok elfoglaltságunk lesz a hét folyamán, ezt nem lehet másképp megoldani” – mondta a Borsnak Adél.

Egyébként is kapóra jött a Nagy duett, a fiatal énekesnő ugyanis mindenképp Magyarországon akarta megszülni második kisfiát. „Eleve a baba miatt is hazajöttem volna. Itthon fogok szülni is, minden ugyanúgy megy majd, mint Nátánnál. Ugyanannál az orvosnál születik a második babánk is” – árulta el Csobot Adél, aki nagyon izgatott, hogy újra pocakosan állhat a TV2 színpadára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top