Sztárok

Kamerák előtt feszült egymásnak Letícia spanyol királyné és anyósa

Lehetetlen volt nem észrevenni a feszültséget a spanyol Letízia királyné és anyósa között. A kínos pillanatokat még a kamerák is rögzítették. Az interneten máris támadják a király egykor újságíróként dolgozó nejét.

Többen is feltöltötték azt a videót a közösségi oldalakra, amely hétvégén készült a spanyol királyi család tagjairól. A felvételen az látható, ahogyan VI. Fülöp spanyol király édesanyja, Zsófia királyné sétál ki az unokáival a húsvéti miséről. A nagymama keze a trónörökös Eleonóra királyi hercegnő vállán pihen. Ekkor odalép a lányaihoz az anyjuk, Letícia királyné, és megpróbálja megsimogatni kamasz lánya haját, és közben félretolni a nagymama karját. Az ifjú Eleonórának ezen a ponton lesz elege, és mindkét nő kezét megpróbálja leseperni magáról.

Az interneten számos kommentet lehet olvasni az esetről. Sokan írják azt, hogy „egyetlen nagymama sem érdemli meg ezt a viselkedést”, mások csupán annyit jegyeznek meg, hogy „érezhetően nagyon feszült a viszony” a jelenlegi királyné és anyósa között. Még VI. Fülöp spanyol király egyik unokatestvére, Marie-Chantal görög koronahercegné is hozzászólt az incidenshez. A hercegné a Twitteren azt írta, hogy „Letícia végre megmutatta az igazi arcát”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top