Sztárok

Újabb titok derült ki Elvis Presley halálával kapcsolatban

Bár több mint 40 év telt el Elvis halála óta, a világ legnagyobb rock and roll ikonjának életéről és tragikusan korai haláláról a mai napig derülnek ki titkok. Most a legenda egykori felesége, legnagyobb szerelme, hagyatékának gondozója, Priscilla Presley törte meg a csendet, és beszélt az énekes utolsó heteiről.

Az Elvis Presley: The Searcher című új, hamarosan bemutatandó dokumentumfilmben Priscilla Presley elmondta, szerinte férje a németországi katonáskodás alatt szokott rá a szerekre, amelyek végül a vesztét okozhatták. 

Adtak dolgokat a katonáknak, hogy ébren maradjanak. Folyamatosan őrségben volt, és késő éjszaka is el kellett végeznie a feladatokat. A srácok azért kapták ezeket a pirulákat, hogy ne aludjanak el… Akkor kezdődött minden

– vallotta be Priscilla Presley, aki hozzátette, nehéz Elvis utolsó éveiről beszélnie, amikor az énekes kezdte elveszíteni a kontrollt gyógyszerfogyasztása felett, és 42 évesen legenda vált belőle.

„Nem tudtuk, hogy ez történik majd, de az odavezető utat láttuk” – idézte fel Priscilla Presley, aki arra is választ adott, hogy miért nem sikerült segíteni az énekesen.

„Az emberek azt kérdezik: miért nem tettél semmit? Nos, ez nem igaz. Nem mondhattad meg Elvisnek, hogy mit tegyen. Ez egyszerűen nem így működött. Megpróbálhattad, de semmi értelme nem volt, tudta, hogy mit csinál” – magyarázta Elvis Presley özvegye, aki június 6-án személyesen is Budapestre látogat, hogy részt vegyen az Elvis, The Wonder of You szuperprodukció előadásán, és további titkokat áruljon el a Királlyal közös életéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top