nlc.hu
Sztárok

Priscilla Presley és Robert Kardashian kapcsolata

Kacifántos: vele kavart Elvis Presley özvegye, Priscilla Presley

Minimum érdekes történet került napvilágra, 45 évvel ezelőttről...

A fiatal ügyvéd Robert Kardashian és a tizenéves, légikísérőnek készülő Kristen Mary Houghton – akit ma Kris Jennerként ismer a világ – a hetvenes évek közepén alkottak először egy párt, azonban a kapcsolatuk 1975-ben szakítással végződött. Kardashian ezután esett szerelembe Priscilla Presley-vel, aki akkor már két éve elvált Elvistől. A kapcsolatuk az ismerősök visszaemlékezései szerint heves és lángoló volt.

„Tetszett neki, mert karizmatikus személyiség volt. Robert nem volt különösebben vonzó, de vicces volt, jól öltözött és nagyon kedves. Priscilla ezt kedvelte benne” – mesélte egy nyilatkozatában Joni Migdal, a férfi egykori barátja.

Priscilla Presley és Robert Kardashian

Priscilla Presley és Robert Kardashian 1976-ban (Fotó: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images)

„Priscilla nem is lehetett volna édesebb és bájosabb. Vasárnaponként rendszeresen jártunk focimeccsekre. Elmentünk vacsorázni. Olyan normális személyiség volt, hogy meg sem mondtad volna róla, hogy ki ő. Hogy egyszer magának Elvis Presley-nek volt a felesége” – idézte fel egy másik barát, Larry Kraines.

Robert Kardashian már 1976-ban szerette volna feleségül venni Priscillát, ám a frigy végül nem köttetett meg, aminek a fő oka maga Elvis Presley volt. 

„Elvis továbbra is irányította, nem akarta, hogy bárkivel is együtt járjon, mert  ott volt nekik Lisa Marie (a közös gyermekük – a szerk.) és Elvis nagyon is részt vett az életükben. Robertet ez zavarta, és azt hiszem, nem tudta elviselni azt a nyomást, amit az énekes Priscillára gyakorolt” – magyarázta Kraines. A nő végül leszögezte, hogy senkihez sem megy feleségül, ameddig Elvis életben van, így végül egy év együttjárás után Kardashiannel elváltak útjaik. Az ügyvéd ezek után újra összejött exével, Krissel, akit 1978-ban feleségül vett, majd a következő évben megszületett első lányuk, Kourtney, akit aztán Kim, Khloé és Rob követett…

Elvis Presley és Linda Thompson

Elvis Presley és Linda Thompson (Fotó: Tom Wargacki/WireImage)

További pikantériát ad a 45 éves sztorinak, hogy Elvis Presley nagyjából ugyanebben az időszakban együtt járt a szépségkirálynőből lett színésznővel, Linda Thomsponnal, akivel 1976-ban szakítottak. De a történet még ennél is kacifántosabb! Linda 1981-ben feleségül ment a sportoló Bruce Jennerhez, akit 5 évig tartó házasságuk során két fiúgyermekkel, Brandonal és Brodyval ajándékozott meg. Válásuk után azonban Jenner 1991-ben feleségül vette az első férjétől nem sokkal korábban elvált Kris Kardashiant.

Mi mondtuk, hogy kacifántos lesz.

via

Olvass még a Kardashian klánról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top