Sztárok

Elvégezték a DNS-vizsgálatot VV Fanni ügyében

A gyanúsított B. Lászlótól, édesapjától és volt ügyvédjétől is DNS-mintát vett a rendőrség, de VV Fanni holttestét továbbra sem találják.

Március végén újabb három hónappal hosszabbították meg VV Fanni feltételezett gyilkosának előzetes letartóztatását. Mint ismert, B. László szállította el eltűnésekor Fannit budapesti albérletéből, kocsijában később azt a kötelet is megtalálták, amivel a lányt megfojthatták.

VV Fanni a ValóVilágban

B. és Fanni szövetmaradványain kívül azonban egy ismeretlen férfi DNS-ét is megtalálták a kötélen, ezért a rendőrség mintákat vett a gyanúsított családjától. „A papa DNS-e nem egyezett a kötélen találttal. Kedd délelőtt tőlem is mintát vettek, de az eredményre – aminél 101 százalék, hogy nem lesz velem egyezés – még heteket, akár hó­napokat is várni kell. A teória azonban, mi­szerint a kötél a családé, már rég megdőlt” – mondta a Borsnak a volt ügyvéd, Brodmann Péter.

Az ügy megoldása még mindig odébb van, VV Fanni holttestét pedig továbbra is nagy erőkkel kutatják a rendőrség specialistái.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top