Sztárok

A Szulejmán sztárja smink nélkül és szabadidőruhában táncol

A Szulejmán sorozattal lett ismert Meryem Üzerli, akinek a népszerűsége gyakorlatilag csak nőtt az elmúlt évben. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy nem csak talpig sminkben posztol magáról szelfiket.

A német–török származású Meryem Üzerli az elmúlt években ingázott Isztambul és Berlin között, mivel mindkettőt az otthonának érzi. Igaz, Törökországba nem nyaralni vagy baráti látogatásra megy, többnyire éjjel-nappal dolgozik, hol filmet vagy reklámfilmet forgat, most pedig felkérték, hogy legyen az egyik ékszercég arca. 

Meryem Üzerli büszke arra, hogy felkérték reklámarcnak

A Szulejmán legújabb részeiben már nem láthatjuk jó ideje, de Hürrem szerepe óta sem csökkent a színésznő népszerűsége, pedig amikor kilépett a sorozatból, sokan leírták. Meryem Üzerli viszont saját brandet épített, a közösségi oldalán nagyon aktív, és nemcsak a csillogó-villogó sztáréletet mutatja meg, hanem a hétköznapokat is, ezzel pedig sokan tudnak azonosulni. Nem véletlen, hogy közel kétmillió ember nézte meg ezt a kis videót, amelyben a színésznő haja kócos, nincs kisminkelve, és a ruhája sem az, amiben egy Story-gálán fellépne. 

#7am #💤 #❤️ Styling 👗 : #desperatehousewife 😳🙈😄🤣💋💃

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top