nlc.hu
Sztárok

Szulejmán Hürremének kislányai

Óriásit nőttek Szulejmán Hürremének kislányai

Meryem Uzerli fantasztikus formában van, aki idén augusztusban ünnepli a 39. születésnapját.

Meryem Uzerli egy Nyugat-németországi városban, Kasselben látta meg a napvilágot 1983. augusztus 12-én. Édesapja, Hüseyin török, édesanyja, Ursula német származású. Mivel ő Németországban született, és ott is nőtt fel, ízig-vérig németnek vallja magát.

A Szulejmán című török sorozat hozta meg számára a világhírnevet, rajongói a mai napig imádják. A színésznő a török uralkodó igaz szerelmét, Hürremet játszotta, de 2013-ban Meryem váratlanul otthagyta a sorozatot. Utólag kiderült, burnout miatt. A Szulejmán főszereplőnője végül szülőhazájában Németországban egy berlini klinikán, név szerint Potsdamer Platzon kezeltette magát fél éven keresztül.

Meryem Uzerli és magánélete

A színésznő 2014-ben (Fotó: Getty Images/Franziska Krug)

Féltve őrzött magánélet

Meryem nagyon ritkán oszt meg bármit is a magánéletéről, második gyermeke érkezését is egy teljesen váratlan, pocakos fotóval tudatta közösségi oldalán:

Meryem 2013-ban lett állapotos első gyermekével, akinek édesapja Can Ates, de a férfi arra kérte, hogy vetesse el a picit.  

Később azt nyilatkozta, tiszteletben tartja a színésznő döntését, hogy megtartja a babájukat, de köszöni, az apaságból nem kér. Majd ismét meggondolta magát és a Hürriyet nevű török bulvárlapnak azt nyilatkozta, nem hajlandó lemondani a gyermekről, sőt magának követeli a még meg sem született baba felügyeleti jogát. Végül Meryem egyedülálló anyaként hozta világra gyermekét, 2014-ben. A kislány a Lara nevet kapta, aki édesanyja vezetéknevét viseli. 

„Meryem megdöbbent egykori párja kijelentésén, mert nem ebben állapodtak meg. Különben is Can igen könnyedén veszi az életet, Meryem emiatt nem gondolt rá, hogy ők egyszer férj és feleség lesznek. Nem érti, hogy egy ilyen aranyifjú miért akarja maga nevelni a gyerekét” – idézte korábban a Story magazin a színésznő sajtósát.

Pár évvel később a színésznőre ismét rátalált a szerelem, az amerikai származású férfival 2020-ban döntöttek úgy, hogy közös gyermeket vállalnak.

Meryem Uzerli és magánélete

Kirobbanó formában van! (Fotó: Getty Images/Gisela Schober)

Kislányuk, Lily Koy 2021 januárjában látta meg a napvilágot. A színésznő Instagram-posztjában így fogalmazott a piciről az első születésnapján: „Én drága Lilym, te és Lara vagytok a mindeneim. Istenem, kérlek, örökké őrizd őket és az összes gyermeket a világon” – fogalmazta.

8 éves és egyéves kislányai extracukik:

Az anyaság mellett ugyanúgy dolgozik, Németország és Törökország között ingázik, Berlinben még egy kávézója is van, ahol ő maga is felszolgál néha.

(Nyitókép: Edward Berthelot/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top