Sztárok

Rengeteget fogyott a szakítása után Janza Kata

Azt nem tudni, hogy a szakítása után hogyan érzi magát Janza Kata, egy azonban biztos, bomba formában van.

Janza Kata néhány héttel ezelőtt szakított 22 évvel fiatalabb szerelmével Pesák Ádámmal. „Szeretném, ha tőlem értesülnétek róla: Ádámmal azt a döntést hoztuk, hogy egymást békében elengedve, külön utakon megyünk tovább. Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz” – írta akkor a Facebookon.

A szakítás óta Janza Kata nagy vehemenciával vetette bele magát a munkába, és az életmódján is változtatott, és látványosan lefogyott. Hogy a lelkében mi játszódik le azt nem tudni, erről nem nyilatkozik, de kívülről úgy látszik jól van. „Mindenki szereti Katát, mert mindig vidám, segítőkész ember. Hogy mi játszódik le benne, nem tudjuk. Csak azt láttuk, hogy megrázta magát, hogy nagyon energikusan dolgozik, és változtatott az étkezésén” – mondta a színésznő egyik kollégája a Borsnak.

Janza Kata

Janza Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top