nlc.hu
Sztárok
Kerényi Miklós Gábor zaklatási ügyében először szólalt meg volt felesége

Kerényi Miklós Gábor zaklatási ügyében először szólalt meg volt felesége

Kerényi Miklós Gábor volt felesége, Frankó Tünde is megszólalt az Operettszínház egykori igazgatójának zaklatási ügyében – írja a Blikk.

Kerényi Miklós Gábort zaklatással vádolta egy volt táncosa, ezért felmentették pozíciójából. A rendező hosszas hallgatás után, az ügyében indított vizsgálat lezárultát követően szólalt meg,  és közösségi oldalán kért elnézést mindazoktól, akiket megbántott, továbbá jelezte, visszavágyik a színház világába.

Kerényi Miklós Gábor – MTI Fotó: Kallos Bea

Ügyével kapcsolatban először szólalt meg volt felesége, aki védelmében vette Kerényit. Az ismert opera-énekesnő kijelentette, remek embernek és kitűnő művésznek tartja egykori férjét:

Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl. Szeretném kijelenteni, hogy Kerényi Miklós Gábor nem rám hivatkozva jelentette meg írását, hanem azt írta le rólam és családjáról, ami valóban fontos: hogy mi mellette állunk, támogatjuk abban, hogy tisztázza magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top