Sztárok

Horrorbaleset után talált rá a boldogság a Szívtipró gimi sztárjára – Mi lett a többi szereplővel?

Generációk izgultak a Szívtipró gimi tanulóiért. Gyerekkorunk legszexibb intrikusai tinédzser éveiket és iskolatáskájukat hátrahagyva mára beléptek a negyvenes éveikbe, és bizony mindannyiukról elmondható, hogy nem sikerült kilépniük a Hartley Gimnázium árnyékából.

Lara Cox, Anita megformálója

blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BaCdHb8HdBL/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Anita. My favourite female character. #laracox #heartbreakhigh

Heartbreak High Fans (@heartbreakhighfans) által megosztott bejegyzés,

A tökéletesség mintaképét testesítette meg a Hartley Gimnázium sztárjaként a Szívtipró gimiben. Cox modellként kezdte a karrierjét, sokan azt hitték, ő lesz a következő Nicole Kidman, aki szintén a kis képernyőn kezdte a karrierjét. A szerencse azonban nem szegődött Lara mellé, kis szerepeket kap csupán, mostanában inkább csak reklámokban láthatjuk. Pedig most sem néz ki rosszul…

Luke Jacobz, vagyis Zac

A sorozat Zacje ügyesen váltott, habár feltűnt még néhány szappanoperában, igazából nem színészként csinált karriert.  Tévés műsorvezető lett, az ausztrál X-faktor házigazdája is volt, és megnyerte a szintén ausztrál Szombat esti láz egyik szériáját is.

Nézzétek, hogy ropja!

Ada Nicdemou, vagyis Kat

Katerina „Kat” Ioannou minden bizonnyal számos hormontúltengéses tinifiú álma volt a kilencvenes években. A leglátványosabb karriert egyértelműen Ada futotta be, bár a világsztárok közé nem sikerült felemelkednie a Szívtipró gimiből, pedig szerepelt a Mátrix című filmben, valamint az amerikai Dancing with the stars című táncos show-műsorban. A ciprusi szépség az instafotói alapján egészen sikeresen küzd az idő múlása ellen. Házas, egy kisfia van. 

My coconut buddy 🥥 💕

Ada Nicodemou (@adanicodemou) által megosztott bejegyzés,

Scott Major, a sorozat Riverse

Rivers igazi rossz fiú volt a sorozatban, és ma sincs másképp, ha a 42 éves ausztrál színészre nézünk. Nemcsak színészként, rendezőként is ismert, bár karrierjét csak erős túlzással lehetne fényesnek nevezni. Nőügyeitől évekig hangos volt a sajtó, végül a vagány rockénekesnő, Dallas Frasca csavarta el a fejét, akivel 2012 óta élnek boldog párkapcsolatban. Testét pedig most is formában tartja, rendszeresen edz.

I've had a good pre season... ready for a game @westernbulldogs @paulp1000 #paulpatmoveitpt

Scott Major (@scottmaj) által megosztott bejegyzés,

Callen Mulvey, a sorozatban Bogdan Drazic

In another life. #callan #callanmulvey #drazic #heartbreakhigh

Callan Mulvey (@callanmulveyfp) által megosztott bejegyzés,

Ha volt valaki, aki rosszabb fiú volt Riversnél, akkor az egyértelműen Bogdan Drazic. A markáns vonalakkal megáldott Callen kezdetben mellékalak volt csupán, de az évek során egyre nagyobb hangsúlyt kapott a karaktere. Mulvey karrierje szintén megrekedt, 2003-ban autóbalesete során életveszélyes koponyasérülést szenvedett, állkapcsa egy részét pótolni kellett, egyik szemére megvakult. 2010-ben házasodott össze Rachel Thomasszal. 

What a lovely couple. #callanmulvey #callan

Callan Mulvey (@callanmulveyfp) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top