nlc.hu
Sztárok

A Szívtipró gimi sztárjai akkor és most

Akkor és most: Mi lett a Szívtipró gimi sztárjaival?

A Szívtipró gimi a ‘90-es évek egyik legfelkapottabb tinisorozata volt, minket is odaszegezett a képernyő elé. De mi lett a főszereplőkkel azóta?

A Szívtipró gimi (eredeti címe: Heartbreak High) úgy beszélt a kamaszok problémáiról, hogy nem volt nyakon öntve nyálas idealizált élethelyzetekkel, hanem életszagúan tudta bemutatni, milyen a kamaszok élete (Ausztráliában) a ‘90-es években. Természetesen imádtuk, főleg azért, mert versenytársánál, a Beverly Hills 90210 sorozatnál sokkal jobban tudtunk azonosulni a történettel és karakterekkel.

Képek a színfalak mögött:

A szókimondásáról híres ausztrál sorozat 1994-ben indult – sajnos csak 1999-ig tartott -, és nem kerülte ki a kényes témákat: foglalkozott a homoszexualitással, megfelelési kényszerrel, alkoholizmussal és a rossz jegyekkel egyaránt. A kissé cukormázas amerikai tinisorozatok után kifejezetten felüdülést jelentett a Szívtipró gimi, akár még ma is újranézhető a saját gyerekeinkkel közösen. Nézzük meg, mi történt a főszereplőkkel azóta!

Alex Dimitriades (Nick Poulos)

Nézd meg a Szívtipró gimi sztárjait

Alex átváltozás (Kép: Getty Images)

A Szívtipró gimivel kezdődött a színészi karrierje, utána pedig még láthattuk pár filmben, például A szellemhajó és a Virtuális csapda szereplője is volt. Sorozatokban pedig az Oroszlánkölykök és A penge éle című alkotásokban szerepelt. A 46 éves színésznek nyolc évig volt kapcsolata Terry Biviano cipőtervezővel, ám nem házasodtak össze, és szakítás lett a szerelem vége.  2008-ban ittas vezetés miatt többször letartóztatták, majd elvették a jogosítványát is.

Abi Tucker (Jodie Cooper)

A Szívtipró gimi sztárjainak változása

Abi akkor és most (Kép: Getty Images)

Abi Tucker egész jól vitte a színészi karriert, 2010-ig láthattuk a Titkos életünk, majd a McLeod lányai című sorozatban is. Azóta eltűnt kicsit a képernyőről és inkább a zenei karrierjét építette. Ezen nem lepődünk meg, hiszen már a Szívtipró gimiben is gyakran dalra fakadt. 2014-ben született meg az első lánya, majd egy évvel később a második.

Ada Nicodemou (Katerina Ioannou)

Nézd meg, mennyit változtak a Szívtipró gimi sztárjai

Ada máig sikeres színésznő (Kép : Ada Nicodemou Facebook oldala)

A legvagányabb karakter a Szívtipró gimiben, aki még a Mátrixban is szerepelt. De az abszolút sikert inkább az Otthonunk című sorozat hozta meg számára, amiben a mai napig állandóan a képernyőn van. 2007-ben lett  Chrys Xipolitas  párja, de 2015-ben befuccsolt a kapcsolatuk. 2012-ben született meg az első fiuk, aki a Nicodemou nevet kapta, két évvel a színésznő ismét várandós lett, de az a kisfiú sajnos halva született. Jelenlegi párja Adam Rigby  üzletember.

Lara Cox (Anita Scheppers)

Milyen szépek ma is a Szívtipró gimi sztárjai

Lara ugyanolyan gyönyörú, mint régen (Kép: Getty Images/IMDb)

Lara Cox-nak sem múlt el nyomtalanul a Szívtipró gimi, a siker után jött számára a Startolj rá! és Az elveszett világ című film, de láthattuk a Kenguru Jackben és A tengerészgyalogos 2-ben is. Kisfilmeket, reklámszerepeket is bőven elvállal, úgyhogy Lara azóta is a képernyőn tartja magát. Már 42 éves, férjhez ment és egy gyermeke született.

Nézd meg Lara régi képeit:

Salvatore Coco (Con Bordino)

Nézd meg a Szívtipró gimi sztárjainak változását

Salvatore nagy karriert futott be (Kép: Getty Images)

Ausztrál viszonylatban ő is elég híres színész lett, szerepelt A penge éle című sorozatban Dimitriades oldalán. Szeretik ezen kívül meghívni az ausztrál fesztiválok, gálák házigazdájának is, úgyhogy népszerűségben nincs hiány számára.  Népszerűségben nincs, de munkában igen. 2019-ben annyira nem volt felkérése, hogy egy élő tévő műsorban többször is elmondta, hogy le lehet szerződtetni. A jelent annyira kínos volt, hogy bejárta az ausztrál és a brit sajtót. A 45 éves férfi eddig kétszer volt házas.

Callan Mulvey (Bogdan Drazic)

A Szívtipró gimi sztárjai

A legnagyobb változáson Callan esett át a baleste miatt (Kép: Getty Images)

A legnagyobb külső változáson talán Callan Mulvey ment keresztül: 2003-ban majdnem meghalt egy autóbalesetben, aminek következtében az arcát többször műtötték. Bár utána eltűnt egy ideig, de 2007-ben visszatért és szerepet vállalt a McLeod lányaiban, majd a 300: A birodalom hajnalában, sőt az Amerika kapitány: A tél katonájában és a Batman Superman ellen című filmekben is láthattuk. 2010-ben vette feleségül Rachel Thomas zenészt.

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top