Sztárok

Megvan az új RTL Klub-os műsorvezető, Wossala Rozina új munkát kapott

Teljes az RTL Klub Reggelijének a csapata, ez most már hivatalos. Az újonnan érkező Papp Gergő új párja lesz, és már most látszik, hogy megvan köztük az összhang.

Amióta kiderült, hogy Fehér Tibor távozik az RTL Klub Reggeliből, felgyorsultak az események. Papp Gergő, vagyis Pimaszúr igent mondott az élő műsorra, és most az is kiderült, ki lesz a párja. 

Az új műsorvezető nem más, mint Wossala Rozina, aki nem beugró, hanem állandó szereplője lesz a Reggelinek. Ezzel ő maga büszkélkedett el a közösségi oldalán. 

„BRÉKING! Mától teljes az @rtlreggeli csapata, ugyanis csatlakoztam ehhez a hat csodás emberhez és ezentúl együtt keltjük Magyarországot! Holnap @papp_gergo_pimaszur -al várunk benneteket, úgyhogy ébredés után ne felejtsétek el kapcsolni!” – írta Wossala Rozina, akinek a Celeb vagyok óta sokkal több rajongója van, mint a konyhafőnökös időszakban. 

„Örülök, hogy kiléphetek a szigorú zsűri szerepköréből, és megmutathatom, milyen vagyok valójában.  A Reggeliben lazábban, kötetlenebbül beszélgethetek számomra is érdekes témákról.  Nagy megtiszteltetés és felelősség ez a feladat. Remélem, sikerül minden reggel jókedvvel ébreszteni majd az országot” – mondta Rozina.

Mit gondolsz arról, hogy Wossala Rozina lesz az új műsorvezető?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top