Sztárok

Ők Fodor Rajmund ritkán látott gyerekei

Fodor Rajmundot gyakran láthatjuk a feleségével, de a gyerekeit nem mutogatja sűrűn. A fia és a lánya is ott volt A Nagy Duett tegnapi adásán, így egy közös fotó is készült.

Fodor Rajmund korábban már elárulta, ki és mi tudja kihozni a sodrából. A látszólag mindig nyugodt sportoló sokakat meglepett azzal, hogy a színpadon meg tud őrülni, ha szükség van rá. Rajmundnak egyébként Esztergályos Cecília lánya a felesége, akitől két gyereke született. Bár őt gyakran láthatjuk az olimpiai bajnok vízilabdázó oldalán, a gyerekeket ritkán mutatja meg. 

„Kis családom a legnagyobb szurkolótáborom! Tegnap este is a helyszínen szurkolták és izgulták végig a A Nagy Duett második, betyárosan jól sikerült adását!” – írta a fotóhoz Fodor Rajmund, aki Wolf Katival együtt sokáig veszélyzónában volt a műsor alatt, de a végére felküzdötték magukat a legjobbak közé. Rajmund korábban elárulta, hogy a lánya nagyon kritikus, a kisfia pedig alig várta, hogy lássa élőben énekelni A Nagy Duettben. 

Fodor Rajmund és családja még benyomtak egy fagyit A Nagy Duett előtt. Fotó: Facebook/Fodor Rajmund

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top