Sztárok

Lebuktak: Katalin hercegné és Vilmos herceg erről beszélt a fotózáson

Állítólag még ma bejelentik, hogyan nevezte el Katalin hercegné és Vilmos herceg a harmadik gyereküket. De addig is, ameddig az újszülött herceg nevére várunk, vannak még információk.

Igen, egészen hihetetlen, de Katalin hercegné harmadik szülése körül még nagyobb a felhajtás, mint az előző két alkalommal. Már tűkön ülnek a britek, hogy kiderüljön a kis herceg neve, de addig se maradunk Katalin és Vilmos hercegről szóló hírek nélkül. Itt van például ez a videó, amely a gyermek bemutatásakor készült:

Korábban már megjelentek részletek, hogy Katalin hercegné a ruhával Diana előtt tisztelgett, és ehhez mindenféle fotós összeállításokat közöltek, már tudjuk, hogy Katalin miért hagyta el ilyen gyorsan a kórházat a szülés után, de olvastunk már az anya és gyermek ékszerről, amelyet kifejezetten a kismama tiszteletére készítettek. Lényegében már tényleg csak az maradt ki, ami időigényesebb volt, nevezetesen, hogy a fenti videót egy szakértő elemezze: miről is beszélt Vilmos és Katalin, miközben a kórház előtt fotózták őket. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné a kisfiukkal (fotó: Europress)

Vilmos többször is megkérdezte a feleségét, hogy rendben van-e, hogy tudja-e tartani a kicsit, amire Katalin igennel válaszolt. Majd észrevettek egy ismerőst a tömegben, akinek integettek, később pedig a hercegné annyit mondott: 

„Kicsit szeles az idő, nehogy megfázzon. Menjünk most.”
„Persze” – válaszolta a férje. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg a kórház előtti fotózáson csak néhány mondatot váltottak, de ez sem maradt titokban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top