nlc.hu
Sztárok
Tápai Szabina ismét várandós, pedig Kucserával nemrég majdnem elváltak

Tápai Szabina ismét várandós, pedig Kucserával nemrég majdnem elváltak

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága sok olyan párnak adhat erőt, amelyik már menthetetlennek érzi a kapcsolatát. Kemény időszak után most teljes a boldogság.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor szeretne második gyereket, erről már többször meséltek az utóbbi időben. Igaz, inkább arról esett szó, milyen vitaminokkal készülnek, de most a Story magazinnak adott exkluzív interjúból kiderült, hogy nagyon hamar teljesült a vágyuk. 

„Éppen másfél éve már válni akartam, most viszont gyerekünk lesz… Hiszek abban, hogy a pici is tudja, neki most kell érkeznie. Ez a baba a legjobbkor születik, és még közelebb hoz majd minket egymáshoz, ha ilyesmi egyáltalán lehetséges” – mondta Tápai  Szabina, aki nem tart újabb házassági válságtól.

A kapcsolatát Kucsera Gáborral egy hullámvasúthoz hasonlította,  és a magazinnak most elmesélte a részleteket is, amire korábban csak célzott. Ezeket olvasva valóságos csoda, milyen fordulatot vett a viszonyuk egyik napról a másikra. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor (fotó: Instagram)

Tápai Szabina a terhesség alatti plusz kilókról és karrierjéről is mesélt. És persze válaszolt A Nagy Duett fellépésekkel kapcsolatos kérdésekre is. 

„A műsorban négyen vagyunk kismamák! Gyakran kérdezgetem Csobot Adélt, Kollányi Zsuzsit és Nagy Adrit, hogyan viselik a terhességet, szerencsére egyikünknek sem okoz kezelhetetlen problémát” – mondta a sportoló, akinek azért ez a terhessége közel sem olyan egyszerű, mint az előző. 

Részletek a magazinban.

A Story magazinnak Tápai Szabina és Kucsera Gábor exkluzív interjút adtak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top