Sztárok

Több mint 5 éve nem látta lányát Tom Cruise

Elragadó fotót osztott meg Katie Holmes az Instagramon. A képen a 12. születésnapját ünneplő Suri Cruise látható, akit egyébként már több mint öt éve nem látott az apja Tom Cruise.

Koronával és koszorúval a fején ünnepelte tizenkettedik születésnapját Tom Cruise és Katie Holmes egyetlen közös gyermeke. Suri Cruise az édesanyjával él, ő volt az, aki feltöltötte a fekete-fehér fotót az Instagramra. A nagy kérdés az, hogy akár telefonon is, de felköszöntötte e lányát Tom Cruise? A színésztől 2012-ben vált el felesége, és vitte a kislányt is magával. A különköltözésük után Cruise még egyszer elvitte Surit egy vidámparkba, ám azután egyetlen közös fotó sem készült róluk, és nem is találkoztak az elmúlt öt évben. 

suri cruise katie holmes tom cruise gyerek lánya

12 éves lett Katie Holmes és Tom Cruise lánya (Instagram)

„Nem beszélgetnek egymással és nem is találkoznak. Tom alig beszél a legkisebb gyermekéről” – fecsegte el az InTouch magazinnak Cruise egyik filmes kollégája. Suri Cruise hatéves volt, amikor utoljára együtt ünnepelte a hálaadást vagy a karácsonyt az apjával. Katie Holmes jelenleg Jamie Foxx színész párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top