Sztárok

Újabb furcsaság Oszter Sándor tárgyalásán: eltűnt az egyik vádlott

Oszter Sándor bírósági tárgyalásain mindig történik valami. Tegnap is lett volna egy, de el kellett halasztani, méghozzá nem is akármiért.

Tegnap újabb fordulatot vett Oszter Sándor két éve tartó ügye: eltűnt az egyik vádlott. A bíró elrendelte az azonnali előállítását, de a negyedrendű K. Sándort a rendőröknek sem sikerült megtalálniuk, így elmaradt a tárgyalás. Mint ismert, a színészt és társait vesztegetés és befolyással üzérkedés bűntettével vádolják.

K. Sándor eltűnése azért is érdekes és fontos fejlemény, mert korábban ő volt az, aki visszavonva terhelő vallomását, hozzásegíthette volna Oszter Sándort és a többieket a felmentő ítélethez. Csakhogy szerdán váratlanul kiderült, az ügyészség lehallgatott több beszélgetést is, ezekből az szűrhető le, hogy vélhetően vádlott-társai vették rá K.-t, hogy a javukra változtassa meg a vallomását. A hangfelvételek ismertetése után K. végig zavartan viselkedett a tárgyalóteremben: 20-30 percenként kikéredzkedett a teremből – hol mosdóba, hol innivalóért. Majd másnap már meg sem jelent a bíróságon. A bíró azonnali elfogatóparancsot adott ki ellene.

Mivel az eltűnt vádlott izraeli-magyar kettős állampolgár, barátai szerint Izrael felé ve­hette az irányt a keddi tárgyalás után, de az sincs kizárva, hogy egészségi okokból nem jelent meg a tárgyaláson – írja a Bors.

Oszter Sándor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top