Sztárok

Ágica lebukott, a harisnyájába rejtette az alkoholos üvegeket

Édesanyja buktatta le Ágicát, de nem szándékosan. A kínos sztorit ráadásul kamerák előtt mesélte el az egykori VV sztár anyja, aki ezzel a saját lányát is meglepte.

Ahogy azt már megszoktuk a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásaiban, a sztárokról sok kínos apróság tud kiderülni. Most a Vigyázat, szülővel vagyok! eggyel emeli a tétet, mert ugye, ahogyan a műsorvezető, Ördög Nóra is mondja: hiába vagy sztár, a szüleidnek te mindig a gyereke maradsz. Ezt már Szögeczki Ági is tudja, akiről kiderült, hogy alkoholos üveget dugdosott a harisnyájába. 

Megnézem
Összes kép (4)

„Ezt nem is értettem, eddig nem az volt, hogy kavicsokat hordtam a harisnyámban?” – kérdezte az édesanyjától adáson kívül az egykor VV Ágicaként megismert celeb, és mint kiderült, a családi legendárium szerint a kis Ági annak idején a keresztapjától lopkodta az üvegeket, és  harisnyájába rejtette. A keresztszülők gyűjtötték a különféle mini alkoholokat, és valamiért ezek tetszettek a leginkább Áginak. A celeb édesanyja szerint a család jól szórakozott ezen.

Nézd meg a videót, amiben Szögeczki Ágica anyukája sztorizik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top