Sztárok

Csodadiótól fogyott le Szögeczki Ági

Soha életében nem volt ennyire vékony a Való Világból megismert Ágica, vagyis Szögeczki Ági. Éppen ezért érezte úgy, hogy igent mondhat a fehérneműs fotózásra.

Olyan látványos Szögeczki Ági 10 kilós fogyása, hogy sokan aggódtak érte. Noha már többször elmondta, nem betegség miatt olvadtak le róla a kilók, de ennek ellenére nem hittek neki. Pedig egyszerű hiúságból kezdett diétába, ami tényleg sikeres volt.

Szerepeltem az Ezek megőrültek!-ben. Otthon a fiammal ültünk a kanapén, vártuk, hogy mikor jön anya, de amikor megláttam magam a képernyőn, sírva fakadtam. A tévé még rá is erősített az alakomra” – mondta korábban Szögeczki Ági, vagy ahogy megismertük, VV Ágica. Ma reggel pedig a Mokkában azt is elmondta, hogyan sikerült kevesebb mint nyolc hét alatt ilyen eredményt elérnie. 

“Egy nagyon-nagyon különleges afrikai kóladiónak köszönhető az, amit most ti is láttok. Nagyon hiányzik a sport, mert nincs időm mozogni, viszont ennek a gyógynövénynek köszönhetően, ez tulajdonképpen zsírt is éget. Nagyon felgyorsítja az emésztést.”

Mivel életében nem volt még ilyen sovány, Ágica úgy érezte, most igent mondhat a fehérneműs fotózásra is, és a képeket látva még ő is alig hiszi el, hogy milyen remek formában van. 

“Nem vagyok rá büszke, hogy sport nélkül fogytam, és örülök, hogy ezt el tudom mondani. Ezeken a képeken sem vagyok tökéletes, ugyanis a kötőszöveteken is látszik, hogy nagyon le vagyok fogyva, de nem vagyok feszes. Szükségem lenne egy pici mozgásra, szálkásításra.”

Csodadiótól fogyott le Szögeczki Ági

Sokan megkérdezték, hogy koplal-e, de mint kiderült, nemcsak hogy sokszor étkezik, de rengeteg folyadékot is visz a szervezetébe. Ha pedig megkíván egy kis édességet, azt sem vonja meg magától, de odafigyel a mennyiségekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top