Sztárok

VV Ágica: Megkérdezik, hogy beteg vagyok-e

Drasztikusan lefogyott, és elmondta, hogy egész életében erős önbizalomhiánnyal küzdött. Mi áll Szögeczki Ági (VV Ágica) látványos súlyvesztése mögött?

Azt írja a Bors, hogy a Való Világ 3-ból megismert Szögeczki Ági tíz kilótól szabadult meg. Az Édes élet sztárja két mérettel lett kisebb, és most cserélheti le a ruhatárát. A lap megjegyzi, Szögeczkit úton-útfélen aggódva kér­dezgetik, hogy mi baja van, hát miért ilyen csontsovány, de ő büszkén mondja: szándékosan fogyott. “Szerepeltem az Ezek megőrültek!-ben. Otthon a fiammal ültünk a kanapén, vártuk, hogy mikor jön anya, de amikor megláttam magam a képernyőn, sírva fakadtam. A tévé még rá is erősített az alakomra. Eljutottam oda, hogy tart­hatatlan ez az állapot, és nem éreztem jól magam a bőrömben. Sport nélkül, odafigyeléssel, és egy egyelőre itthon ismeretlen afrikai dióval fogytam le pár hónap alatt tíz kilót” – mondta az egykori VV Ágica, aki most rámegy a mozgásra is, mert szeretné tónusossá tenni az alakját. Megjegyzi, sokkot kapott, amikor felvette élete első XS-es nadrágját.

VV Ágica: Megkérdezik, hogy beteg vagyok-e

“A húszéves kislányok hordják azokat a méreteket, amiket most én negyvenévesen. Még az eladó is meglepődött az üzletben. Furcsa, mert mindenkinek azonnal feltűnik a változás. Az utcán például azt is megkérdezik, hogy beteg vagyok-e. Ilyenkor elkeseredem, hogy az elmúlt negyven évben nem voltam ezek szerint csinos. Egész éle­temben gondjaim voltak az önbizalomhiány miatt, de most egy kicsit jobban érzem ma­gam a bőrömben. Most nagyon boldog va­gyok és büszke, hogy sikerült! A sport egyelőre hiányzik az életemből, mert napi 8–10 órában dolgozni és egyedül gyereket nevelni nem egyszerű, de remélem, valahogy sikerül faragni az időmből arra is.”

Emlékezzünk: 

Ágica még azt is hozzátette ehhez az egészhez, hogy “nincs testképza­vara, és nem akar egy anorexiás nő lenni”.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top