Sztárok

Curtis Fresh Andinak: Rohadjál meg, nem vállalnál fel büszkén?

A Fresh lány azt mondja, hogy megfoghatatlan az a viszony, ami közte és a rapper közt van, mert nem barátság, de nem is szerelem. Curtis viszont felhúzta magát azon, hogy Andi nem vállalná fel őt.

Eddig nem látott mesterhármas ült össze az Édes élet kamerái előtt.

A trió egy étteremben jött össze, Szögeczki pedig azonnal közölte, hogy a rapper örüljön, hogy két ilyen nővel ülhetett le. Ekkor átterelődött a szó Fresh Andi és Curtis kapcsolatára. “Idestova négy éve egy ilyen kutya-cica-macska játékot vívunk. Mindenki félreérti, hogy tulajdonképpen mi van kettőnk között, de a legdurvább, hogy mi sem tudjuk” – magyarázta a Fresh lány.
A kép itt ölelésre vált, és miközben Andi Curtis hátát simítja, elhangzik az első rohadjál is. VV Ágica itt megjegyzi, hogy akár ki is mehet, mivel zavarban van. De nem megy. “Nyilván ez nem egy barátság, de nem mondhatom másnak, mivel nem történt köztünk semmi” – jegyzi meg Andi, Curtis pedig elmondja, hogy “büszkén felvállalnám, Andreát bármikor büszkén vállalnám”, de ez sajnos egyoldalú, Andi ugyanis ennek pont az ellenkezőjét gondolja, és ki is mondja. “Rohadjál meg, nem vállalnál fel büszkén?” – kérdezi joggal, de nevetve Curtis, Szögeczki pedig zárja a sort: “Én egyikőtöket sem vállalnám fel büszkén.” Édes. Élet.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top