Sztárok

Kovács Katalin elképesztő formában van

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin, Molnár Andrea táncművész, valamint Gömöri András Máté színész-műsorvezető már izgatottan készülnek az EU-s csatlakozás 14. évfordulója miatt megrendezett közös futásra.

Az évről évre egyre több résztvevővel zajló, ingyenes, előregisztrációhoz kötött EU-s futáson idén rajthoz áll a népszerű műsorvezető, Tatár Csilla, Molnár Andrea táncművész, valamint Michl Juli színésznő, Gömöri András Máté színész-műsorvezető, illetve a többszörös Európa-, világ- és olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin is.

Az élsport befejezése után rendszeresen jártam futni, és heti 4-5 alkalommal az uszodába is ellátogattam, azonban egy sérülés miatt ez az utóbbi időben kimaradt az életemből. De a mozgás szeretete ugyanúgy megmaradt, hiszen a kislányommal rengeteget járunk játszótérre, ahol néha jobban elfáradok, mint egy edzésen. Az EU-s futáson való részvételemet tekinthetjük egyfajta visszatérésnek a futás világába. A kísérőprogramokra is nagyon kíváncsiak vagyunk, Lucát főleg a játszóház, engem pedig a gyönyörű környezet és a zenei programok érdekelnek

– mesélte Kovács Katalin, aki egyébként nagyszerű formában van, már több területen is megmutatta, hogy figyelemreméltó a teljesítménye. A Konyhafőnök VIP-ben második lett, és a futásban is jeleskedik, nem beszélve a kajakról, amiben szenzációs eredményeket ért el. Nem mellesleg anyuka és feleség is, ráadásul bomba alakja miatt még mindig az egyik legszebb sportolónő hazánkban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top