Sztárok

Ullmann Mónika nagy fia egy sorozatban debütál

Ullmann Mónika és nagy fia, Miller Dávid egy sorozatban, A Tanár következő epizódjában szerepel együtt. A színésznő és fia a közös forgatásról beszéltek.

Ullmann Mónikát és fiát, Miller Dávidot A Tanár következő epizódjában láthatjuk majd, ahol ugyancsak anya-fia párost alkotnak. Az RTL Klub Reggeliben beszéltek arról, milyen furcsa volt a közös forgatás, de azt is elárulták, hogy egyébként élvezték, hogy ,,magukat” alakítják. 

A színésznő a főszereplő, Nagy Ervin szerelmét játssza majd, akiről kiderül, hogy fia van a tanártól, ezért tér vissza az életükbe. A forgatásokon kívül Miller Dávid az angliai színészi tanulmányairól is beszélt, valamint megemlítette a tábort, amelyben az amatőrökkel együtt vettek részt még a sorozat indulása előtt. Dávidot egyébként a Jennifer Lawrence főszereplésével készült Vörös Veréb című filmben is láthattuk, ahol szintén egy tanulót alakít. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top