Sztárok

Elhagyta kedvese a daganattal küzdő Orbán Józsit

A hetvenéves zenész huszonöt évvel fiatalabb párja a legrosszabbkor lépett ki Orbán Józsi életéből.

Bő fél éve küzd áttétes tüdőrákkal Orbán Józsi, a 100 Folk Celsius zenésze akit a legtöbben a Paff, a bűvös sárkány című dalról ismernek. Orbán agyát támadták meg az áttétek, amik ugyan hosszú kemoterápia után visszahúzódóban vannak, de a az énekes-dalszerzőre hosszú gyógyulás vár.

Most pedig fontos társat vesztett el ebben a küzdelemben. Barátnője, Andrea tizenöt éve volt mellette, most azonban egyik napról a másikra eltűnt. „Sajnos igaz a hír, Andi eltűnt az életemből, egyszer csak nem jött. Már hetek óta nem láttam. Nem értem, mi történt, de eléggé el vagyok keseredve miatta” – mondta Orbán a Borsnak.

Orbán Józsit támogatják a barátai, Benkő László Benkő fia, Balázs és a 100 Folk Celsius gitárosa, Légrády Péter

Ráadásul a zenész segítségre szorul hogy eljusson orvosaihoz, ezért most barátai segítik a mindennapjait. Benkő László fia, Balázs évtizedek óta jó barátságot ápol Orbán Józsival, így természetes volt, hogy jön, ha kell.

„Most gyógytornán voltunk Józsival, végre javulóban van az állapota, még az erőnlétén kell dolgozni. Nem mondom, hogy Józsi jó beteg, inkább elég rossz, naponta meg kell vele küzdeni, mert nem akar fölkelni. Márpedig ahhoz, hogy felerősödjön, sokat kell mozognia, tornáznia. Szerencsére ebben rengeteget segít neki a gyógytornász. Reméljük, a párja elvesztése nem veti vissza Orbán Józsit a gyógyulásban” – fogalmazott az ifjabb Benkő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top