nlc.hu
Sztárok

Nagy Feró szenzációs sztorija Orbán Józsiról

Nagy Feró: Orbán Józsi lenyúlta a csajomat

A Beatrice frontembere a 100 Folk Celsius frontemberéről mesélt egy ősrégi sztorit.

2018 júliusában hunyt el Orbán József, akit a zenészvilág egy emberként gyászolt. Boros Lajos Lali király CsütörTöke című rádióműsorában egy Nagy Feróval készült beszélgetés során emlegették ismét a zenészt, Feró elmondta, hogy őt nem a zenei munkássága, hanem híresen hedonista életmódja fogta meg, illetve megjegyezte, hogy „egyszer lenyúlta a csajomat”. A műsor egyik állandó vendége, a szintén 100 Folk Celsius-tag Littvay Imre ezt a sztorit meg is erősítette, és azonnal reagált Ferónak, miszerint: „Ne aggódj, nálunk a zenekarban többet is.”

Nagy Feró színpadon fiatalon

Fotó: Fortepan / Ambrus Tibor

Feró elmondta, hogy a történtek miatt egy percig sem érzett haragot Orbán iránt. „Még azelőtt tudtam, mielőtt megtörtént, hogy az a bizonyos barátnőm Józsi mellett fog kikötni, mert ugyanolyan bohémek voltak. Józsi pedig szerette kisegíteni a kollégáit – közölte az egykor pont a csajozás miatt mikrofont ragadó Feró, és megjegyezte, hogy szerinte azért rajongtak a nők Orbánért, mert folyton mosolygott, és imádta az életet. – Nincs olyan emlékem róla, hogy panaszkodik vagy rosszkedvű. Ő volt az utolsó zenész dzsentri, egy igazi művész és persze életművész is, ebben rejlett az ő misztikuma. Ezért imádták a nők, pedig valljuk be, nem volt annyira jóképű.”

100 folk celsius csoportkét

A 100 Folk Celsius 1981-ben, középen Orbán Józsi / Fotó: Fortepan / Urbán Tamás

Feró még hozzátette, hogy fiatal korukban Orbán komoly konkurenciát jelentett csajozás terén a zenész kollégák számára.

Igazi? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top