Sztárok

Király Linda komplexusokkal küzdött

Király Lindát sokat bántották a súlyfeleslege miatt, de ő jobban érzi magát most, mint amikor nagyon vékony volt. Persze, ez nem ment egyik napról a másikra...

Király Linda és párja nemrégiben a babaprojektről beszéltek, hiszen az énekesnő kedvet kapott hozzá, miközben a kis unokaöccsét, Kait babusgatja. Linda korábban beszámolt egy betegségről, méghozzá a pajzsmirigy alulműködésről, ami hízást okozott nála, ezért egy időre szüneteltették a babát. Az énekesnő nemrég a külsejéről is beszélt, meglepő kijelentést tett. 

„Ez egy olyan folyamatos harc, ami tulajdonképpen nem is a súlytól függ. Amikor 50 kg-os voltam, sokkal több komplexusom volt, mint most. Fontos, hogy a probléma lelki részét kezeljük, és ehhez szükséges a család, barátok támogatása, valamint a meditáció. A testünk a lelki állapotunkat tükrözi, és úgy gondolom, minden betegség lelki eredetű. Ami segítséget jelenthet, ha tudatosítjuk magunkban, hogy ez az állapot nem állandó, nem végleges, csupán átmeneti” – fogalmazta meg Király Linda a Feel Soul Good kampány következő állomása előtt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top