Sztárok

Gönczi Gábor a végletekig hajtja magát

Gönczi Gábor nem gondolta volna, hogy a versenyzés A Nagy Duettben ennyire megfogja viselni – írja a Blikk.

Gönczi Gábor arra nem számított, hogy A Nagy Duett ennyi munkával jár. Fáradtságát azonban főként a maximalizmusának köszönheti, ugyanis a műsor hivatalos próbáin és a Tények adásain túl is gyakorol, szöveget tanul, koreográfiát memorizál – írja a Blikk.

„Amikor elvállaltam ezt a műsort, Ildivel, a párommal megbeszéltük, hogy erre az időre a szombat lesz az új vasárnap, azaz a hétvége első napjára nem vállalok a zenekarommal fellépést, hogy akkor biztosan együtt lehessen a család. Ezt be is tartom, de sokszor még ilyenkor is a szöveg és a tánclépések járnak a fejemben, hiszen másnap ott az élő adás! Ildi sokat segít nekem: szombaton együtt táncoljuk le a koreográfiát. Áron, a kisfiam meg csak nézi, hogy mit ugrál apa és anya a nappali közepén… Reggeltől estig dolgozom, hol A Nagy Duett próbáin, hol a Tények szerkesztőségében, stúdiójában. Ezen a héten ráadásul az utóbbiban egyedül, mert Marsi Anikó szabadságon van, így minden percem be van táblázva. Mindössze annyi időm van napközben, hogy bekapjak egy-két szendvicset. Így persze este kilenckor, amikor hazaérek, farkaséhesen megtámadom a hűtőt. Ez nem egészséges, és az alvásnak sem tesz jót, de ez egy ilyen időszak” – mondta Gönczi Gábor.

gonczi gabor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top