Sztárok

Kasza Tibi felesége gyereket vár

Régóta tervezik, most végre valóra vált az álmuk: Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea, -vagy ahogy akövetői ismerik-, Manker első gyermeküket várják.

Kasza Tibi és felesége pár hónappal ezelőtt, titokban házasodtak össze Amerikában. Nem verték nagy dobra, csupán hetekkel a frigy után közölték a rajongókkal a jó hírt. Az eljegyzés viszont nagyot szólt, hiszen Kasza Tibi élő adásban kérte meg Manker kezét. Ahogy ezt, úgy életük legfontosabb pillanatát is nagy közönség előtt élték meg.

Szeretnénk veletek megosztani egy hatalmas örömhírt 👼❤️

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

A Nagy Duett zsűritagja egy dalt írt feleségével, amelyben Mankerrel a babájuk szívhangját mutatják be.

Ez a hang a mi pici babánk szívhangja. Hamarosan szülők leszünk, hárman lesznek Mankerék

– jelentette be Kasza Tibi az Instagram oldalán.

Pillanatok alatt több tízezer lájkogt kapott a nagy bejelentés, és százával gratuláltak nekik az örömhírhez. Nemrégiben Kasza Tibor már amesélt arról, hogy természetesnek veszi, hogy hamarosan apa lesz, és néhányam már akkor sejtették: nem kell sokáig várni a nagy bejelentésre.

“Őszintén, tiszta szívemből mondtam igent a házasságra, minden korábbi szorongásom elmúlt, és azt is természetesnek veszem, hogy hamarosan édesapa leszek. A világ legjobb dolga kimondani, hogy van feleségem, pedig sokáig tartottam az elköteleződéstől.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top