Sztárok

Singh Viki 10 kilót fogyott, újra meghódította a párját

Rettenetesen érezte magát a bőrében Singh Viki, aki végül édesapjának köszönheti, hogy sikerült tíz kilót leadni néhány hónap alatt. Végre a párja féltékeny rá és nem fordítva.

Singh Viki több éve küzdött plusz kilókkal, számára a mélypont akkor volt, amikor a Sztában sztár ötödik évadában szerepelt. Mégsem ez adta a végső lökést ahhoz, hogy diétázni kezdjen, hanem az édesapja, akinek hála, most végre újra elégedett az alakjával az énekesnő.

“A Sztárban Sztár minden adását jutalomjátékként éltem meg, egy dolog azonban végig feszélyezett. Dögös, vad nőt kellett a legtöbbször alakítanom, ami akkor nem jött belőlem ösztönösen. Nem tudtam a feladatokba maximálisan belehelyezni magamat, mert a testemmel nem voltam kibékülve, folyamatosan az járt a fejemben, hogy miként nézek ki a képernyőn, vagy milyen negatív visszajelzéseket kapok. Úgy érzem, a hangi adottságaim megvoltak hozzá, hogy akár a döntőig jussak, de folyamatosan azt éreztem, egy láthatatlan kar visszahúz a teljesítésben, ez pedig a súlyom és az önbizalmam hiánya volt.”

Akkor és most: Singh Viki 10 kilós fogyása látványos

Megnézem
Összes kép (9)

Nemrégiben Indiából hozott az édesapja egy CarallummaShilajit keveréket, amelynek segítségével sikerült lefogynia. Nagy motiváció volt ebben Viki párja, Tamás

Tomi nem igazán volt a segítségemre önmagam elfogadásában. Nagy részben miatta volt a fogyás. Azért az Instagram nagy barát és ellenség, nagyon sok vita volt amiatt, hogy kiket lájkol meg követ, nyilván kiderült, hogy kifejezetten a vékony lányok tetszenek neki. Borzasztóan fájt. Nyilván nem segített az önbecsülésemnek.

Mindezt a Mokkában mesélte el Viki, és a műsorvezetők megkérdezték, most elégedett-e vele a párja. Erre pedig Singh Viki kicsit elcsukló hangon, fátyolos szemmel válaszolt. 

„Nyilván azt mondja, hogy számára nincs különbség, akkor is szép voltam. De azért ez teljesen más, amikor látod a párod szemében, egyrészt, hogy ott az a tűz, meg hogy büszke rád, amiért elérted ezt az eredményt. És három hónap alatt.”

Viki viccelődött azzal is, hogy eddig ő volt féltékeny Tamásra, most pedig fordult a kocka. A másfél éves kapcsolatot a féltékenykedések ellenére mindketten komolyan gondolják, a közelmúltban közös vállalkozást indítottak. Singh Viki magabiztosabb lett az elmúlt hónapokban, ami jót tett a kapcsolatuknak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top