Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Ő Dudás Dániel, Hosszú Katinka új párja Tusup szerint

Nem lehet tudni, mi zajlott Hosszú Katinka és Shane Tusup között az elmúlt hónapokban, de valamit azért lehet sejteni. Most még egy név belekerült a sztoriba, Dudás Dánielé.

Hogy két ember között mi zajlott, mi zajlik, azt ők maguk tudják, de Shane Tusup tegnapi nyílt levele, amelyben feleségét hűtlenséggel vádolja, majd Hosszú Katinka közösségi oldalainak törlése ad némi betekintést abba, hogyan állnak egymással.  Míg az úszónő egy higgadt levélben tudatta az emberekkel, hogy minden téren vége a kapcsolatának Tusuppal, addig a férje úgy érezte, mindenkinek tudnia kell, mi zajlik Katinka és Dudás Dániel között

Dudás Dániel neve nem először kerül elő Katinka házasságával kapcsolatban, korábban már a közös edzéseik és utazásaik alatt készült fotók után cikkeztek arról, mi lehet közöttük. Akkor Dudás Dániel nevében is Hosszú Katinka hivatalos közleményét adta ki az Iron Aquatics.

„Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt volt egy étteremben az aznapi edzésük után, amikor az említett szerkesztőség fotósa észrevette őket, de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és rá nézve sértő történetet közöl. A helyreigazítási kérelmet eljuttattuk.”

Most Shane Tusup levele után ugyanez az ügy ismét felszínre került, a 24 éves úszó azonban eddig nem reagált, ahogy Katinka sem.

Korábban is készültek közös fotók a két úszóról, versenyeken, felkészülés közben. Lentebb megnézheted az erről összeállított galériánkat, de kíváncsiak vagyunk arra, hogy te mit gondolsz.

Közös képek Hosszú Katinkáról és Dudás Dánielről: 

Címlap

top