Sztárok

Hosszú Katinka jókora összegtől eshet el a Facebook-oldala nélkül

A félmilliós követőtábor elvesztése anyagilag is komoly veszteséggel járhat.

Egyik pillanatról a másikra eltűnt Hosszú Katinka Facebook-oldala, miután bejelentette, hogy munka- és házastársi kapcsolata is zátonyra futott edző-férjével, Shane Tusuppal.

A háromszoros olimpia bajnok úszó az Instagramon azt írta, hogy ő és Shane kezelték a Facebook-fiókját, ő pedig nem törölte le. Vagyis Hosszú Katinka a férjét sejti a törlés mögött.

A post shared by Iron Lady (@hosszukatinka) on

A Blikknek azt mondta Faix Csaba kommunikációs szakember, hogy óriási pénzbeli veszteséget jelenthet egy ekkora oldal megszüntetése. Katinkának ugyanis félmilliós követőtábora volt.

Egy szponzorációs bejegyzésért ennyi követő mellett néhány millió forintot is el lehet kérni. Olyan népszerű személy esetében, mint Katinka, ez akár magasabb összeg is lehet.

A támogatónak is kellemetlen az oldal törlése, mivel az úszónő így nem tudja teljesíteni a vállalásait, ezzel szerződésszegést követ el. Ám a mostani helyzetben általában rugalmasabbak a szponzorok.

Tegnap jelentette be Hosszú Katinka, hogy nem sikerült rendezni a kapcsolatukat Shane Tusuppal, ezért végleg elváltak útjaik a magánéletben, és új edzőt is keres.

Erre Shane Tusup nyílt levélben vádolta hűtlenséggel Katinkát. Azt állította, hogy többször megcsalta edzőtársával, Dudás Dániellel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top