Sztárok

Nádai Anikó: „Soha nem foglalkoztam magammal”

Nádai Anikó hosszú idő után újra elkezdett edzeni és foglalkozni a testével. Lehet, hogy az új szerelem ösztönözte arra, hogy sportoljon?

Nádai Anikó nehezen ismerkedik, bár most úgy tűnik, újra szerelmes. Mióta szakítottak Aurelióval, nem nagyon hallottunk róla, de most ismét a fókuszban van. Elárulta, hogy egy apukával randizik, akinek ugyancsak egy gyermeke van. A műsorvezető ennek örömére elkezdett edzeni, ami máris látszik rajta. Kiderült, hogy úgy gondolja, nem foglalkozott eddig eleget magával.

„29 éves vagyok, tuuudooom!!! még nagyon fiatal! De az akkor is majdnem 30! 😄☝🏻 Igazán soha nem foglalkoztam magammal, az egészségemmel. Nem figyeltem oda mit eszem, szinte semmit nem sportoltam, azt gondoltam ez így rendben van, én örökké életerős maradok. De ez nem így van. Azon kaptam magam, hogy folyton fáradtnak érzem magam, túlnyomó többségben rossz a kedélyállapotom, nincs kedvem semmihez. Eldöntöttem ezen változtatok” – kezdett bele Nádai Anikó, és azt is megosztotta, hogy köszöni a környezetének, hogy ilyen türelmesek vele. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top