Sztárok

Nádai Anikó az ismerkedésről: „A legnagyobb dilemma a gyerek”

Nádai Anikó a műsorában mások problémáival foglalkozik, de az övé sokszor háttérbe szorul. Az RTL Klub Reggeliben az is kiderült, milyen lehet egyedülálló anyukaként randizni, sőt a hamarosan 3 éves kisfiáról is mesélt.

Nádai Anikó és Aurelio két hónappal ezelőtt szakítottak, holott eleinte igen nagy volt a szerelem. Aurelio azóta visszament régi szerelméhez, Dominikához, de az Anikó Show háziasszonya még nem talált új párt. Az RTL Klub Reggeliben bevallotta, nehezen ismerkedik, a hírnév és a gyerek nem segítenek neki túl sokat. Azt is elárulta, hogy míg mások problémáit könnyen megoldja, addig a sajátjaival meggyűlik a baja. 

„A legnagyobb dilemma általában a gyerek. Nekem ő az első és a legfontosabb. Egy egyedülálló anyának sok minden végigfut az agyán. Bemutassam a gyereket, vagy ne? Ha bemutatom az elején, az jó-e? Ha mégsem működik, akkor eltűnik az életéből…” – mondta Nádai Anikó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top