Sztárok

Elköltözött férjétől Novodomszky Éva

Novodomszky Éva a Nők Lapjában mesélt először házassági válságáról: a 44 éves műsorvezető másfél évvel ezelőtt költözött el a férjétől.

Mindig azt lehetett hallani, hogy Novodomszky Éva boldog házasságban él, azonban úgy tűnik, az utóbbi időben ez nem volt igaz. A műsorvezető a Nők Lapjának mesélt először arról, hogy 15 éve tartó kapcsolata véget ért, ám a válási papírokat egyelőre nem adták be. Ennek ellenére véglegesnek tűnik a szakítás. 

„Rengeteget beszélgettünk, filozofáltunk, épp ezért valahogy rejtély, hogyan tudtunk ennyire kisiklani. Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, s mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, ám a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Rosszul kommunikáltunk, félreértve a másikat. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz időszaknak vége” – mondta a lapnak Novodomszky Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top