Sztárok

Megyeri Csilla smink nélkül nagy sikert aratott

Megyeri Csilla annak idején jó néhány megjegyzést kapott, amiért nem merte bevállalni a Micsoda nők! forgatásán, hogy lemossa a sminkjét. Most kiderült, hogyan néz ki festék nélkül.

Az Ázsia Expressz forgatásán Megyeri Csilla a legnagyobb hőségben is sminkelte magát, még ha nem is túl erősen, de egy kis rúzs, egy kis szempillafesték volt rajta. 

Többnyire mondjuk ennél sokkal látványosabb sminkben szerepel a képernyőn, vagy megy rendezvényekre. Megyeri Csilla kapott is a Micsoda nők! szereplés után, hogy másokkal ellentétben ő nem mosta le a sminkjét az adás alatt. De most kiderült: csak azért, mert olyan szépnek találta, hogy sajnálta lemosni. 

„Sokan megbélyegeztek már azzal, hogy műnő vagyok, pedig nincs műcicim sem, viszont a számban van hialuronsav, de körülbelül két évvel ezelőtt töltötték utoljára, illetve a szemöldököm is ilyen szálas tetoválással meg van csinálva, illetve a homlokomban van botox. Körmöshöz járok, nincs póthajam, bár sokan azt hiszik, hogy van. Szoliba nagyon ritkán járok, csak ha olyan rendezvényre megyek, ahova úgy gondolom, hogy szép színem kell hogy legyen. A szempillák pedig pótolják a sminket” – mondta a Micsoda nők!-ben Csilla. 

A Nagy Duett alatt is mindig szép sminket viselt: 

Megnézem
Összes kép (4)

Azóta viszont megmutatta, hogyan néz ki a kozmetikai kezelés után, a maga természetességében. 

Megyeri Csilla smink nélkül – neked hogy tetszik?

Itt elolvashatod azt is, hogyan dicsérték a műsorvezetőt a kommentelők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top