nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla smink nélkül

Megyeri Csilla: Megmutatom a meztelen valóságot

Dicsérték a smink nélküli képet, leszámítva egy-egy kommentet. Cserébe frappáns reakció érkezett.

Megyeri Csilla olyan fotót posztolt az Instagramon, amilyet ritkán látni. Smink nélkül fotózta magát, és a következő szöveggel támogatta meg a posztot: „Nos…, ez van a “maszk” mögött…🙄Amikor se smink, se fényelés, se filter, se műszempilla (igaz az egyik oldalon még akad néhány tincs), viszont helyette: itt-ott pattanások, pigmentfoltok.., most picit fakó arcbőr és néhány cuki szeplőcske az orromon (amiket kifejezetten imádok). Múltkor valaki megjegyezte, hogy rólam soha nem látni ilyen képet az Instán… (milyen érdekes, nem?!)
Azért ez nem teljesen igaz…- néha napján megmutatom a meztelen, csúf igazságot/valóságot is… csak nem viszem túlzásba. Hát ez ilyen…”

A legtöbb komment dicsérő hangot üt meg, de a Johanovics nevű felhasználó pocskondiázza Csillát. Így: “Nem gondoltam hogy ekkor orrod van, és ilyen borzalom a bőröd.” Megyeri Csilla reakciója viszont frappáns: “Valóban nem cuki fitos orrocskám van, de pont arányos a nagy fejemmel.”

Megyeri Csilla: Megmutatom a meztelen valóságot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top