Sztárok

Minden együtt töltött perc maga a csoda Michelisz Norbiéknál

Michelisz Norbi és felesége további kistestvéreket is szeretnének a két kislányuknak.

Teljes Michelisz Norbert és felesége, Johanna boldogsága, amióta megszületett második gyermekük. A tavaly márciusban világra jött Mira májusban kishúgot kapott Emma Panna személyében.

„Nem túlzás azt állítanom, ez életünk eddigi legszebb időszaka Johannával. Hiszen már két tündéri kislányunk is van, akikkel minden együtt töltött perc maga a csoda – árulta el Michelisz Norbi. – Igyekszem a versenyeken kívüli elfoglaltságaimat úgy intézni, hogy minél többet lehessek a lányok mellett, s próbálok segíteni a páromnak. Most már azért rutinosabbak vagyunk, mint tavaly ilyenkor voltunk. Sok segítséget kapunk a nagyszülőktől is, így mindenkire jut kellő energia és idő. Mira mostanra abba a korba jutott, hogy elkezdett járni, és egyre inkább igényli a mozgást, rendszeresen sétálunk, sok időt töltünk a játszótéren, ahol remekül érzi magát. Ismerkedik a hasonló korú gyerekekkel Közben Emma is szépen cseperedik, Mira pedig kezdi megszokni, hogy van egy tesója.”

Az sincs kizárva, hogy a Michelisz család tovább bővül majd – akár négy gyereket is vállalnának.

„Mira születése után megbeszéltük Norbival, amint lehet, szeretnénk újra gyermeket vállalni, hogy minél kisebb legyen a korkülönbség – árulta el a versenyző felesége, Johanna a Blikknek. – Amikor tervezgetni kezdtük a családalapítást, három gyermekre gondoltunk, de – őszintén szólva – a négytől sem zárkóznánk el. A következő babával azonban biztosan várunk néhány évet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top