Sztárok

Hajdú Péter saját gyereket szeretne a párjától

Olykor meglepő fordulatokat hoz az élet, például, amikor egy régi szerelem újra felbukkan. Hajdú Péter talán nem véletlenül nyílt meg ennyire.

18 éve nem beszélgettek egymással, persze az újságokon keresztül azért értesültek egymás életéről, de azért az mégsem ugyanaz. Hajdú Péter most Ábel Anitának öntötte ki a szívét, akivel annak idején szerelmesek voltak. 

„Tán még nem volt ilyen nehéz dolgom, mert Hajdú Pétert nem kell bemutatni senkinek. Valaha, még a világ keletkezése előtt egy pár voltunk. Én egy közös évre emlékszem, ő másfélre, végül megállapodtunk egy év három hónapban” kezdte a színésznő az Anita Story-ja legújabb részét. 

Hajdú Péter és Ábel Anita egykor (Fotó: smagpictures)

Pont ugyanabban volt ennek a beszélgetésnek a nehézsége, amiben az erőssége: hogy Hajdú Péter és Ábel Anita azért jobban ismerték egymást egykor. Talán éppen ezért válaszolt olyan kérdésekre is a műsorvezető, amelyekre másoknak nem felelt volna. Hogy csak egyet említsünk: más nemigen oktatta volna ki Hajdú Pétert, amiért úgy érzi, hogy hozzá 25-35 év közötti nők valók. De akkor az sem derül ki, mi ennek az oka. 

„Tudod, az a nehéz ebben, hogy van két nagyon érzékeny gyerekem, nehezen emésztenék meg, ha valaki odaköltözne egy másik gyerekkel az ő házukba, az ő szobájukba. Erre nagyon figyelnem kell.”

Viszont ez nem jelenti azt, hogy a barátnőjétől majd nem akarna gyereket, sőt!

„Szeretnék még gyereket, de az legyen közös.”

De nem az az egyetlen, ami meglepő a Story cikkében. Szóba került az is, hogyan élte meg, hogy Sarka Kata a fejére nőtt, mit gondol a nősülésről és arról, ki hibázott, kit okol a válás miatt.

A Storynak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top