nlc.hu
Sztárok

Újdonságokkal tér vissza a Life TV ősszel

Hajdú Péter büszkén mesélt az eredményekről

Hajdú Péter jelentette be, hogy mivel készül idén ősszel a Life TV és az Ozone.

Bekerült a TOP 10-be a Life TV, amit Hajdú Péter büszkén jelentett be a mai sajtótájékoztatón, ahol elmondta, mivel készülnek idén ősszel. 

Hajdú Péter büszkén mesélt az eredményekről

Hajdú Péter büszkén mesélt az eredményekről

Mészárosné Kelemen Beatrix kihangsúlyozta, hogy az egy év alatt elért eredmények felülmúlták a várakozásait, és mivel ő hosszú távra tervez, egyáltalán nem került szóba a csatorna eladása. 

Life TV és az Ozone sikerei az elmúlt egy évben

Life TV és az Ozone sikerei az elmúlt egy évben

A tervek kapcsán elmondták: az RTL Magyarország és a TV2 után a legtöbb szórakoztatóműsort (műsoridőre lebontva) a Life TV készíti idén ősszel. 

Vasárnap esténként újra lesz Frizbi, és minden eddiginél erősebb tartalommal tér vissza az Összezárva Hajdú Péterrel, amelynek első adása október 8-án látható Szabó Győzővel, és láthatjuk majd Dömsödi Gábort is, akivel Hajdú éveken át együtt dolgozott. 

„Ez az a műsor, amivel a mai napig azonosítanak az utcán. Amikor elkezdtük ezt a közös munkát, Kiss Péter azt mondta, nem hagyhatunk ki egy ilyen ziccert, mint a Frizbi. Akkor nem akartam, viszont mivel az Összezárva bizonyított, Péter ismét elkezdett kapacitálni, és vállaltam. Nagyon örülök a műsornak, minden méltó ahhoz, hogy visszahozzuk a klasszikus Frizbit, amit sokan szerettek” – mondta Hajdú. 

A vasárnapi repertoár része lesz az Activity Ábel Anitával, amely a Frizbi előtt kerül adásba.

Ábel Anita saját műsorral tér vissza, újra láthatjuk az Activityt

Ábel Anita saját műsorral tér vissza, újra láthatjuk az Activityt

„Eleinte furcsa volt, hogy ott van a nevem a műsor végén, mert nincs ekkora egóm” – kezdte Anita, aki hozzátette: 

„Jó érzés volt egy új dolgot itt kezdeni, csodás a díszlet is. A klasszikus játékok megmaradnak, ami bonyodalmat okozott a sztároknak. Lesznek csavarok, különböző eszközök, amiket használni kell. A legnagyobb elismerés, hogy mindegyik vendég jól érezte magát, elfeledkezett a kamerákról és felszabadultan játszottak. Fenyő Ivánnal volt egy pillanat, amikor azt hittem, megüt, annyira beleélte magát a játékba. Örültem, hogy olyan kollégák is elvállalták a műsort, akik nem szoktak ilyen műsorokban részt venni. Király testvérek, Nyertes Zsuzsa, Csonka Bandi és Szécsi Zoli is kilepett a komfortzónájából.”

Az Ozone műsorainál jó hír, hogy visszatér a sikeres Észak-Dél, ahol továbbra is véleményeket ütköztet majd Rideg Richárd. 

Rideg Richárd vezeti az Ozone Észak-Dél műsorát

Rideg Richárd vezeti az Ozone Észak-Dél műsorát

Joshi Bharat új műsort kapott, a Rejtélyek nyomábant szombat esténként láthatjuk majd, és ahogy a műsor címe is sejteti: rejtélyeket beszélnek ki, amelyekre nincs magyarázat, az ígéret szerint a 10 tíz adás olyan témákról szól, amelyek mindenkit érdekelnek, és ezúttal megismerhetjük majd a sztárvendégek véleményét. 

A LifeTV képernyősei:

life tv képernyősök

A Life TV műsorvezetői (Fotó: nlc)

Műsorok ősszel: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top