Sztárok

Fábián Juli barátai sokkoló üzenetet kaptak

A telefonjukon felugró értesítés azt mutatta, hogy a tavaly elhunyt énekesnő letöltött egy alkalmazást.

Megrázó üzenetet kaptak a telefonjukra a tavaly decemberben meghalt Fábián Juli ismerősei. Egy értesítés szerint ugyanis az énekesnő letöltött egy alkalmazást: „Fábián Juli csatlakozott a Viberhez! Üdvözölje még ma!”

Sok barátjának nem volt szíve kitörölni Fábián Juli telefonszámát, ám ma már valaki más használja a hívószámot. A telefonszolgáltatóknál megszokott ügymenet, hogy egy idő után újraértékesítik a számokat, de a gyászoló ismerősöket szíven ütötte az üzenet – írja a Bors.

Az énekesnő egyik barátja arról írt a Facebookon, hogy azt hitte, elájul, amikor meglátta a Viber felugró értesítését. Mások is arról számoltak be, hogy megdöbbentek, amikor a mobilalkalmazásban meglátták az üzenetet.

A mobilszolgáltatók nagyjából hat hónap után újraértékesítik azokat a telefonszámokat, amelyekhez nem tartozik előfizetés. Azt nem vizsgálják, hogy a szám tulajdonosa elhunyt-e. Csak úgy lehet megakadályozni, hogy másvalakihez kerüljön a szám, ha fenntartjuk az előfizetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top