Sztárok

Vilmos herceg cuki képet posztolt Katalinról

Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolatába nemigen nyerünk bepillantást, legalábbis általában. Most viszont mutatunk egy aranyos képet, amely minden szónál többet mond.

Katalin hercegné jelenleg a gyerekekkel otthon maradt, míg Vilmos herceg hivatalos látogatásra utazott Jordániába. Mégis most derült ki leginkább, mennyire figyelmes férj a trónörökös. 

A hivatalos oldalon ezt a fotót tette közzé Katalin hercegnéről: 

Felelevenítve, hogy Katalin annak idején, amikor négyéves volt, a családjával ellátogatott ezekhez a római kori romokhoz, Vilmos herceg megígérte: legközelebb visszahozza ide a feleségét, és a gyerekeikkel együtt körbejárják a történelmi helyet. 

A herceg 14 éve ismerte meg Katalint – akit akkoriban még Kate Middleton néven emlegettük, majd a hét évvel ezelőtti esküvő óta cambridge-i hercegné –, de kettőjükről alig néhány meghitt fotó kapott nyilvánosságot, és alig néhány alkalommal meséltek egymás iránti érzéseikről vagy a magánéletükről. Ebből a szempontból a régi családi kép igazi kuriózum. 

Ahogy ezek a szerelmes képek Vilmos hercegről és Katalinról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top