Sztárok

Cserpes Laura pólója alig takar valamit

Cserpes Laura nagy focirajongó, bár ezt kevesen tudhatták róla. A minap olyan fotót osztott meg, amiről kiderül, kinek szurkol a világbajnokságon, de az is biztos, hogy bármelyik focistának megtetszene, ha így látná.

Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolatáról – vagy nem kapcsolatáról – utoljára februárban értesültünk, azóta nem tudjuk, mi lehet velük, bár a közös képek lekerültek. Mindenesetre a csinos énekesnő gyakran oszt meg magáról szuper fotókat a rajongók legnagyobb örömére. Tegnap egy olyan képet tett közzé, ami biztosan megdobogtatta a férfiszíveket: egy gyönyörű nő és a foci – mi kell még? 

A képről nemcsak az derül ki, hogy Cserpes Laura szereti a focit, de az is biztos, hogy az argentin válogatottnak szurkol. Nos, tegnap örülhetett, hiszen végül győztek a dél-amerikaiak. A kommentelők szerint is nagyon szexi ebben a mezben az énekesnő, akitől talán – az elismerő hozzászólások után – még több ilyen fotó várható. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top