Sztárok

Nincs veszve Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata

Egy hónapja derült ki, hogy Gyurta Dani és Cserpes Laura már nem egy pár. A hírek most mégis arról szólnak, hogy az énekesnő Dél-Koreába utazott, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

Cserpes Laura és Gyurta Dani a hírek szerint egy hónapja külön utakon járnak, bár azt is hallottuk már, hogy meg akarják menteni a kapcsolatukat. Ezután viszont egy ismerős azt mondta, hogy Daninak és Laurának eszükben sincs kibékülni, sőt egyre messzebb kerülnek egymástól. Azt nem tudni, mi lehetett a különválás oka, most azonban úgy tűnik, mégis megpróbálják megmenteni a kapcsolatukat. 

The way i look at you @danielgyurta ❤️

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

A BEST magazin informátora szerint a féltékenység volt az oka, amiért végül úgy döntöttek, különválnak. A Blikk szerint az olimpiai bajnok úszó próbálta menteni a menthetőt, ám az énekesnő nem volt kíváncsi rá. A BEST által megkérdezett párkapcsolati szakértő, dr. Csides Kata a következőket mondta a lapnak: „Nem csak egy fiatal kapcsolatban, húsz év házasság után is születnek dühből, haragból átgondolatlan döntések. A hirtelen szakításoknak általában ez az alapjuk. Hullámvölgyek minden kapcsolatban vannak, amit ki így, ki úgy próbál megoldani. A békülés pedig mindig megmarad opciónak.” 

A BEST informátora szerint Gyurta Dani addig kérlelte Cserpes Laurát, amíg ő a viták és a szakítás ellenére felült egy Dél-Koreába tartó gépre, holott megannyi kötelezettség várta itthon. Több koncertet is lemondott, hogy szerelme mellett lehessen. Úgy tűnik, a mosolyszünet után mégis szeretnék folytatni a kapcsolatot. 

BEST magazinban olvashatsz részleteket Cserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolatáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top