nlc.hu
Sztárok

Cserpes Laura magánélete

Cserpes Laura megmutatta új párját

Kedvesével közösen szerepel legújabb klipjében.

Cserpes Laura eddig is védte a magánéletét, az utóbbi időben azonban erre még jobban odafigyel. Bár boldog párkapcsolatban él, szerelmét azonban nem akarja megmutatni. Most azonban kivételt tett, ám nem teljes mértékben: párjával ugyan közösen szerepel legújabb klipjében, a férfi arca azonban nem látható. A részletekről az énekes a Mokkában mesélt

„Én nagyon meg tudom érteni, hogy nem akar szerepelni a képeken, ugyanaz mint az én férjem! De ezeket az intim pillanatokat nem akarta szerintem, hogy te mással éld meg. Ebben van valami?” – kérdezte Orosz Barbara Laurától, mire az előadó így felelt.

Cserpes Laura

Cserpes Laura (Fotó: Schumy Csaba)

„Igazából az, hogy ő szerepel a klipben, az az én fejemből pattant ki. Illetve, amikor eldöntöttük, hogy a klipnek a koncepciója az legyen, hogy egy ünnepi készülődésbe láthatunk betekintést. Ragaszkodtam ahhoz is, hogy hétköznapi pillanatokat mutassunk be, mert én hiszek benne, hogy az örömteli dolgok ebben az apró pillanatokban vannak benne” – válaszolta az énekesnő.

És íme az említett klip:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top